Гаги Џогани е дел од Задруга (3) и нема ден да не каже некој бисер. Најновиот се однесува на славниот Брус Ли, чие име Гаги не знае да го изговори. Наместо да каже Брус Ли, тој вели Бруце Леј. 

Најновиот бисер на денсерот Гаги е на 00:10 секунди:

Најчитани вести