Денеска во Скопје се регистрирани 24 нови случаи на ковид-19, а ова е состојбата по општини според извештајот на МЗ:

  • Бутел – 6
  • Чаир – 11
  • Гази Баба – 1
  • Карпош – 2
  • Аеродром – 2
  • Сарај – 2

Најчитани вести