Огнен Врањеш на својот Инстаграм профил одговараше на прашања на фановите. Тие најмногу се интересираа за тоа зошто не игра за репрезентацијата на БИХ, за аферата со Карлеуша, но и за тоа зошто фудбалерите се глупи. На сето ова Врањеш имаше спремен одговор.

- Глупи се бидејќи 95 проценти од фудбалерите се облекуваат исто, возат исти автомобили, муваат исти девојки. Навистина има фудбалери кои не знаат да состават две реченици. Исто како и јас, цел живот играш фудбал и не си бил посветен на книгата. Гледаш како зборувам јас а како некој образуван. Тоа се два различни света, призна Огнен.

Најчитани вести