Принцот Хари и Меган Меркл родители се на малиот Арчи, кој неодамна наполнил една година.

Меѓутоа се шпекулациите за тоа дека принцот не негов татко не престануваат.

Токму ова последново наводно тврдење како што тврди магазинот "Globe" се повикува на неименуван извор во кое пред самото раѓање на Арчи стигнала вест до споменатиот медиум, откривајќи дека малиот воопшо не син на принцот.

Наводно, во склоп на стандардните процедури на дворот каде што пред раѓање на детето се утврдува татковството, резултати од ДНК тестот покажале дека Хари не е татко на идното дете.

- Хари од шокот пребледел, а Меган се расплакала. Неможел да верува на резултатите...

Хари направил нов тест кој потоа покажал дека сепак тој е татко на сеуште неродениот Арчи.

Најчитани вести