Вчера се думав денот на Св. Кирил и Методиј да ви го честитам со ова видео, ама реков ај да не ви расипувам празник, вели Роберт Милески кој сподели дел од бројните „легендарни“ интервјуа на кои Зоран Заев се труди да „прича српски“, пишува Роберт Милески

Овојпат тогашниот македонски премиер зборува како, исто како и цар Самоил, и просветителите Кирил и Методиј ги делиме со Бугарија, напиша Милески на Фејсбук

Најчитани вести