Деца дотерани си играат во парк, тинејџери седат во групи на клупи, организирани колони со вклучени трепкачи се движат, луѓето испоседнати во паркови...

Ова е само дел од атмосферата во Чаир и Топанско поле, денеска попладнево.

Погледнете ги фотографиите. 

Најчитани вести