Денес во Струмица! Мвр, Обвинителство, Обсе… ќе реагира ли некој???? Само уште маските од СДС сеуште не се стигнати!!!

Фејсбук статус на Ели Панова од ВМРО-ДПМНЕ.

Најчитани вести