Се борат за неговиот живот

Синот на Мирсад Кериќ, Денис Кериќ објавил на својот Фејсбук дека неговиот татко е жив

“Како што сите слушнавте преку медиумите мојот татко Мирсад Кериќ имаше тешка сообраќајна несреќа, но мојот татко не почина, се држи на интензивна нега во болница и се бори за живот. Мојот татко е сеуште на апарати. Ве молам да се моли на Бога за таткоми“, напишал Денис Сабит.

Дервишевиќ предходно рекол дека од германската болница му јавиле дека на повредите подлегнал и Мирсад Кериќ.

“Информацијата од медицинската сестра фала Богу била неточна. Моментално имаме информација дека состојбата на Мирса е непроменлива и тешка. Се надевам на подобри“, навел Дервишевиќ.

1
loading...

Најчитани вести