Една од најпознатите ѕвезди на филмовите за возрасни, Лиза Ен, иако е во пензија веќе шест години, сепак за разлика од нејзините колешки привлекува најмногу внимание во јавноста.

Меѓу другото, Лиза е позната како љубител на кошарката, но и кошаркарите и често ги следи натпреварите во НБА-лига.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Morning ... Join ME & Rick Kamla live 6-10a ET @maddogsportsradio @siriusxm CH 82 #MorningMen #FALNation

A post shared by Lisa Ann (@thereallisaann) on

„Кога ги гледам овие млади кошаркари, се чувствувам како кога мажите гледаат во ангелите на „Викторија сикрет“. Нивните тела се убави. Тие се само на почетокот на животот и сè уште можат да се возбудуваат. Тие се наивни и едноставни и во нив нема негативности. Егото не постои, тие не се незадоволни и тоа е едноставно забавно “, рече Лиза Ен.

Таа призна дека кошаркарите честопати ја бараат и ја прашуваат за нејзиниот совет, а откри и што им сугерира.

„Вистина е, некои ми се јавуваат и ме прашуваат што можам да им кажам за некоја девојка на која сакаат да им пристапат. Мојот одговор е искрен. Им кажувам сè што мислам дека е важно. Исто така, им кажувам да кријат паричници, часовници и сите скапоцености пред тоа.  Им кажувам да го одземат нејзиниот телефон веднаш штом ќе влезат во домот да го стават на безбедно место. На крајот, им велам да бидат брутално искрени, да имаат сериозен разговор со девојчето и отворено да кажат каква врска сакаат", откри Лиза Ен. 

Најчитани вести