Рамиз Ризај, еден од учесниците во Диво Насеље во Куманово на неговиот фејсбук профил објави снимка од случувањата во полициската станица Гошинце десетина дена пред пукањата во Диво Насеље.

На снимката која Вечер.мк ја превзеде од профилот на кој ја објави Ризај се гледа и се слуша како ги мачат полицајците кои ги заробија во станицата во Гошинце.

Тој најавува нови фотографии и снимки од настаните.

Погледнете го видеото со превод:

А ова е оригиналот од фејсбук кое го објави Рамиз Ризај: