Заедно со Шабан Шаулиќ во возилото што тргнало на патот на аеродромот беа неговиот кум Слободан Бобан Стојадиновиќ и музичарот Мирсад Кериќ.

Во стравичната несреќа во Германија, Шабан Шаулиќ загина, а возачот, музичар Мирсад Кериќ (43) почина.

1
loading...

Најчитани вести