Фљоринда Кајтази (28)  минатиот месец ја понесе титулата мис Њујорк 2019 година, па не одолеа победата да ја прослави со покажување на двоглав орел со рацете.

Таа, со круна на главата и црвена роза, одлучила пред целата публика да го направи тоа.

Ова е инаку втор пат Албанка за три години да стане мис Њујорк, во 2016 година тоа била Серена Бучај.

Фљоринда била толку горда, истакнал американски медиум, што тримфот го прослави покажувајќи орел.

1
loading...

Најчитани вести