Не и е лесно!

Пејачката Марија Шерифовиќ е доста активна на Инстаграм откога е прогласена вонредна состојба поради епидемија на коронавирус.

Таа времето го поминува во својот стан, а социјалните мрежи и се врска со светот.

Така синојќа одговарала на прашања на фановите.

- Што е најлошо што си му направила на некого и си го повредила – гласало прашањето.

- Беше ѓубре, го*но најлошо – рекла.

- Најголемо бламирање под дејство на алкохол не смеам да го кажам, ќе ме уапсат – рекла Мрија

После тоа гледала серија.

- Кога ваќа ќе заврши сезоната, ми доаѓа да рипнам од балкон – рекла пејачката, очигледно незадоволна од тоа како ќе заврши сезоната.

Најчитани вести