Видеово е од оние без коментар и со само едно прашање - До зафрканција ли ви е кога болниците се полнат со заболени и луѓе секојдневно умираат?!

И да, снимено е на Џон Кенеди, кај Веро.

СРАМОТА!

@vedat890

 

♬ original sound - vedat890

Најчитани вести