Skip to main content
x

26 Mar 2020 - 23:45
sportmedia
Статија
 

Алесандро Дел Пиеро во разговор за „Радио 24“ даде предлог како може да се заврши сезоната во Серија А, која поради коронавирус не се игра повеќе до две недели.

sportmedia.mk

Најчитани вести