За справување со Корона-кризата ќе бидат потребни многу средства. Затоа е неодговорно градоначалникот на Гази Баба да троши 245.000€ за привремени партиски вработувања.
Овие средства на даночните обврзници покорисно е да се пренаменат за помош на здравството и стопанството, посочува Антонио Милошоски од ВМРО-ДПМНЕ на својот ФБ профил, објавуваќи го договорот за нови привремени вработувања.

Најчитани вести