Сакате вистинска солидарност? Повлечете го предлогот за драстично кратење на плати на работниците, откажете се од функционерските плати и работете про боно додека трае кризата, затоа што само така се сака Македонија! Ова не е време на ситно политиканство, туку на мудри одлуки, објави Мицкоски на Твитер.

Документите се однесуваат за нови привремени вработувања во општна Гази Баба.

Пред неколку денови на социјалните мрежи излегоа информациите од електронскиот систем за јавни набавки дека општина Гази Баба склучила договор за нови привремени вработувања вреден 244.000 евра, склучен на 19 март 2020 година.

 

Најчитани вести