Седум војници утре ќе се вратат од Авганистан, информираат од Министерството за одбрана.

Припадниците на Армијата се очекува утре во вечерните часови да пристигнат и потоа да бидат транспортирани до нашата земја. По нивното пристигнување согласно препораките од Владата и од Министерството за здравство ќе бидат упатени во двонеделен карантин кој е задолжителен за сите граѓани кои се враќаат од странство, – соопштија од министерството за одбрана.

Најчитани вести