Пејачката Анастасија Ражнатовиќ пред два дена објавила нова песна “Волим те“, а само два дена после тоа, таа веќе имала преку два милиони прегледи на Јутјуб.

Она што многумина забележале дека нејзината песна многу потсетува на песна од нејзината мајка Светлана Цеца Ражнатовиќ “Волим те“ од 1991 година, бар кога се однесува на рефренот.

Имено во песната на Цеца жената пати поради не возвратена љубов , а кај Анастасија таа не сака да моли за љубов.

Сепак, многумина се согласиле дека иако станува збор за иста порака, суштината е малку поразлична. Значи, машко-женските односи сепак многу се промениле во последните 30 години.

Вие сами пресудете колку...

Најчитани вести