Жена која се наоѓа во Гинеколошко акушерската клиника “Народен фронт“, утре би требало да се породи се дознава неофицијално.

Во Србија ова е прв случај на корона вирус кај бремена жена.

Бремена жена која е позитивна на тест, се наоѓа во ГАК “Народен фронт“ во Белград и утре би требало да биде породена, се дознава неофицијално.

Инаку таа е во добра здравствена состојба и нема клиничка слика која укажува на овој вирус.

Најчитани вести