Скопската пожарна на својот Фејсбук-профил информира дека денеска интервенирале во Кисела Вода каде избувнал пожар во куќа. Брзата реакција спречило ширење на пожарот и на соседните објекти.

-Информација!!!!!

Пожар на Мариовска бр.5 во о.Кисела Вода
Запалена кровна конструкција
Брзата реакција спречи ширење на пожарот и на соседните објекти
Пожарот е локализиран 
Бидете безбедни и внимателни !!!

#заскопје
#заградот
#пожарнаскопје 

Најчитани вести