За време на изолацијата за заштита од вирусот корона, многу луѓе ширум светот покренаа различни предизвици на Инстаграм. Меѓу другото, да објавуваат фотографии од своето детство.

Овој предизвик го прифати Ана Николиќ, која објави фотографија на Инстаграм каде можеме да видиме како изгледала кога била мала.

Предизвик прифатен од Цеца Ражнатовиќ. Јас ги номинирам Марина Висковиќ, Анастасија Ражнатовиќ, Николија и Северина – напиша Ана Николиќ.

Еве ја малата Ана: