Човек трет ден шета гол низ Охрид. И покрај тоа што за овој настан се пишуваше и вчера, сепак, и денеска иста слика. Мажот и денеска се шета гол низ Охрид, а никој не реагира. Граѓаните вознемирени бараат надлежните да преземат нешто.

Инаку, вчера овој маж лежеше гол кај пазарот, а денеска пак се шетал во близина на училиштето Христо Узунов.

Најчитани вести