Гол човек којшто вечерва се шеташе и лежеше во центарот на Охрид ги вознемири охриѓани, а предизвика и бура на реакции по социјалните мрежи.

- Гол човек шеташе и лежеше на тротоар во центарот на Охрид, стои во објавеното видео на Фејсбук страницата „Охрид Вест“.

За сега нема никакви дополнителни информации за ваквиот инцидент, со реакција и со подетални информации наскоро треба да излезат надлежните.

Ве предупредуваме дека станува збор за ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО:

Најчитани вести