Водиме војна и ја губиме, вели еден од докторите во ексклузивното видео кое го сними британскиот „Скај њуз“ во италијанската болницата во Бергамо каде се води битката со коронавирусот.

Британската телевизија направи ексклузивно видео од болницата во Бергамо, по барање на докторите да му покажат на светот со што се соочуваат и сите да сфатат дека мора да се изолираат, за да се стави крај на многуте умирања и епидемијата.

Најчитани вести