Порталот Република објави нереална фотографија на која се гледа како се дезинфицираат автобусите на ЈСП, и тоа во присуство на патници.

Луѓето револтирани од глетката, а кои ја снимиле оваа несекојдевна случка, реагираат дека таа ниту е безбедна по нивното здравје, ниту пак е дозволена.

Интересно е дека додека лицето кое дезинфецира на себе носи соодвентна опрема и има маска, заразлика од патниците кои немаат никаква заштита.

Искрено веруваме дека фоткава е монтажа и дека немаме дотолку недосетливи сограѓани, ама онака најискрено... Од дното на душата?! 

Најчитани вести