Сите кои ја следат и ја ценат работата на пејачката Цеца Ражнатовиќ знаат колку таа води сметка за својот имиџ и јавни настапи. Цеца скоро постојано е беспрекорно облечена, доколку земеме неколку нејзини промашувања, а едно од нив случајно е пронајдено на Инстаграм страницата на естрадни – бромазепам.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

На сликата е Цеца, некаде на почеток на својата кариера. Косата и е крената во коњски опаш, а на себе има брус кој личи на маршмелоу. На десната града исцртано е големо срце, а во раката држи опинок.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#cecaraznatovic #estradni_bromazepam

A post shared by estradni_bromazepam (@estradni_bromazepam) on

Најчитани вести