Водопадите на Нијагара вечерва се осветлени во боите на државното знаме на Република Србија, во знак на подршка за Денот на државноста на Србија, истовремено големи национален и верски празник “Сретење“

Претходно, Гугл, Бурџ Калифа и Абу Даби ја честитаа државноста на Србија.

Најчитани вести