Бурџ Калифа и АДНАК центарот денеска се во боите на српското знаме. Вака Дубаи и Абу Даби го честитаа денот на државноста на Србија, голем национален но и црковен празник Сретење. 

И Гугл и честиташе на Србија.

Најчитани вести