Популарната пејачка Милица Тодоровиќ (29) слави љубов секој ден, а не само за Денот на вљубените.

Младата ѕвезда поинаку ја доживува љубивта сега, од кога била тинејџерка, и признала, кога сака – “сака до коска“

“Нормално беше поразлично вљубувaњето тогаш, отколку сега. Човек со тек на годините созрева, љубовта поприма некој сосема друг облик, по сериозен, поубав... Човекот се учи да ужива во љубовта, поразлично“ – рекла Милица

“Бидејќи сум, како што велите, едно големо дете. јас кога сакам, сакам до коска, што би се рекло“

“Некое украсно камаче, буквално тоа да ми го подариш јас ќе паднам“ и додава дека генерално ја нервираат датумите како што се Ден на жената и Ден на вљубените, жената треба да се сака 365 дена во годината – Рекла Милица.

Најчитани вести