Денес во емисијата „Само Вистина“ гостуваше директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски кој посочи дека таблата на која пишува Република Македонија е мизерна.

-Се што направивме за овие две и пол години, за две години и 7-8 месеци, не сакаме сето тоа да се сруши за една мизерна табла која што министерката ја сменила. И која што министерката за дневно политиканство ја ставила само за да добие некој политички поен, нагласи Каевски.