На социјалните мрежи кружи една фотографија за која што се вели дека пратеникот на ДУИ Бранко Манојловски си ја пробува среќата на апаратите во едно казино, но нема податоци во кој град се наоѓа, пишува порталот Арена

Доколку е вистина тоа дека пратеникот од редовите на ДУИ, тогаш ќе се демаскира лицемерието на ДУИ во врска со законот за игри на среќа, тие што предлагаат закон за забрана на игри на среќа всушност се редовни посетители на овие игри, фотографијата подолу го докажува тоа.

Извор: Арена

Најчитани вести