Лидерот на СДСМ, Зоран Заев во Арачиново доби лекција од граѓаните. Додека беше во поеста на ова скопско село жител на Арачиново индиректно му порача дека тоа што го зборува е далеку од реалноста во која живее обичниот народ. 

Додека Заев збори за милиони, чичко Сами го предупреди дека граѓаните се борат да преживеат.

Најчитани вести