Членови од неодамна уапсената група кои биле вмешани во низа секс скандали во Србија, на момче од Бања Лука, инаку син на познат и угледен политичар, му понудиле да помине ноќ со пејачката Рада Манојловиќ, пишуваат медиумите во соседството.

Типот не жалел пари за да помине ноќ со згодната фолкерка, па се согласил да даде и 2500 евра за да помине вечер со неа, како што му ветил еден од макроата. И тука не завршува трошокот - дал уште 1000 евра за рози со кои ја украсил собата во која требало да ја помине ноќта со пејачката. Но наместо Рада Манојловиќ добил неуспешна копија. 

Инаку, типот бил нивен редовен клиент и не му било прв пат да бара познати девојки. 

Рада по повод оваа секс-афера се уште не се огласила.  

Најчитани вести