Драгана Митар и дечко и Едо Фетиќ се дел од реалното шоу Задруга 3. И се во врска. И можеби приказната ќе беше готова токму овде двојката да не беше всушност во швалерска врска.

Имено, Драгана е мажена, додуша во фаза на развод, и е мајка на едно дете, а Едо е женет и не се разведува, барем не засега, и е татко на три деца. 

И се е ОК, љубовта им цвета, не се кријат дека се пар и прават се што прави секоја вљубена двојка. Додуша овие јавно и на телевизија. Речиси нема ден да немаат акција, најчесто под јорган. Е ама доцна синоќа им пукнал филмот, па решиле тоа да го сторат појавно. 

 

Најчитани вести