Земјотрес М4,5 во Македонија е почувствуван во регионот. Веб-страницата и апликациите се бавни поради голем сообраќај. Се извинуваме за ова, стои на официјалниот твитер профил на независна научна организација и давател на информации за земјотреси во реално време

Најчитани вести