Тага

Коби Брајат денеска загинал во хелихоптерска несреќа во Калифорнија.

Бил оженет со Венеса, не не било се мед и млеко во нивниот однос.

Спрема незини зборови, Коби ја изневерил дури 105 пати. Сепак, се смирил и се си дошло на свое место, но несреќата сето тоа го прекинала.

Се запознале во ноември 2000. година а во април една година подоцна стапиле во брак. Ги добиле ќерите Бјанка, Наталија, Џана и Капри. Како што се дознава во хелихоптерот била и неговата 13 годишна ќерка Џана.

Трагедија е единствен збор кој го опишува оваа трагедија.

Најчитани вести