Легендарниот кошаркар Коби Брајант, според вестите кои се раширирија преку Твитер налозите на неговите блиски, загинал во сообраќајна несреќа при пад на хеликиптер а загинати се уште 4 лица. Очекуваме повеќе детали за настанот. 

TMZ објави дека Брајант бил во неговиот приватен хеликоптер со најмалку уште три лица, од кои едно е неговата ќерка кога хеликиптерот започнал да се урива. Наскоро поопширно...

 
 

Уште 4 други лица загинаа во оваа несреќа.

 

Најчитани вести