Водителката Јелена Николиќ доживеа незгода среде утринска програма, откако загуби контрола па падна на мразот среде речиси празно лизгалиште. Само неколку моменти пред да падне таа самата си призна дека не знае добро да лизга.

„Не е дека не знам да лизгам, но не сум ни сјајна“ а потоа тргна да лизга и се случи незгодата/

Веднаш почна да се смее, а и не можеше да направи ништо повеќе бидејќи не беше повредена а целата ситуација беше комична.

Присутните веднаш се ообидоа да и помогнат, ја подигнаа на нозе,а водителката им заблагодари на убавиот гест.

Најчитани вести