Станија Добројевиќ редовно истакнува дека се грижи за својата линија, а овој пат ги изненади своите следбеници на социјалните мрежи.

Таа се покажа во опуштено издание, но и покрај се повторно успеа да ги шармира припадниците на машкиот пол кои ја следат на Инстаграм

Старлетата во моментов е на Бахамите, каде што ужива, а за нејзината фотографија доби голем број на позитивни  коментари:

 "Мала грмиш", "Најубава си кога се смееш", "Мелем за очи".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This place 🍀 #bahamas #albanybahamas #golfcourse #vacationmode

A post shared by STANIJA 💎 (@stanijadobrojevic) on

 

Најчитани вести