М.В. (41) е убиен околу 19 часот во пукање кое се случило на Бежаниска коса во Белград. До инцидентот дошло во близина на ОУ „Борислав Пекиќ“.

Според пишувањата на српските медиуми, М.В. е убиен во автомобил „бмв х6“ во моментот кога со него биле сопругата и двете децат, кои штотуку ги зел од училиште.

Засега е познато дека во него е пукано неколку пати и дека е погоден во глава. Инаку, М.В. бил роден во Котор и со години работел како морнар. 

Најчитани вести