Универзитетскиот професор Гордан Калајџиев реагираше на Фејсбук на забраната на Љупчо Николовски од СДСМ, со која на сите функционери им забранува со партијска директива да одат по кафеани, да постираат фотографии од таму и „одговорно“ да се однесуваат до 12-ти април. Николовски, буквално, им забрани да постираат соддржини по социјалните мрежи и да одат на одмор до датумот на изборите.

Калајџиев на шега го прашува Николовски: „Дали забраната за фотографирање важи смо за членови или и за симпатизери и дали треба и наназад да се бришат фотки?“

Најчитани вести