Џојс Чрчвел (40), професорка по физичко во средното училиште „Берихил“ во тулса Оклахома е обвинета за силување на 18 годишен ученик/

Професорката кој е мајка на две деца, го повикала тинејџерот во својот дом каде била уште една професорка и тројцата имале однос.

Таа беше уапсена и обвинета за силување од прв степен во вторникот, а другата жена која веќе дала отказ од истото училиште поминала без обвинение.

Џојс Чрчвел минатата година започнала да комуницира со тинејџерот преку Снепчет па таа му испраќаласвои голи фотографии.

Сексуалното злоставување започнало во декември, а ученикот и рекол на полицијата дека иако возраста во Оклахома за согласност на сексуален однос е 16 години и повозрасните можат да бидат жртви на доколку насилникот е во позиција на авторитет на жртвата.

Најчитани вести