На 13.01.2020 во 09.35 часот во СВР Скопје било пријавено дека во казино во Кисела Вода едно лице со закана од вработениот го одзело дневниот промет и побегнало.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.

Најчитани вести