Skip to main content
x

14 Jan 2020 - 14:15
sportmedia
Статија

Лино Червар има право да биде задоволен, неговата Хрватска е во главната рунда. Денеска хотелот во кој што се сместени нашите момци е пораздвижено. Две балкански земји се сретнаа. Не станува за било кој, туку за Хрватска, предводена од нашиот некогашен селектор, Лино Червар и екс-вардарците Лука Циндриќ и Игор Карачиќ.

Филип Кузмановски, Филип Талески, Стојанче Стоилов, Дејан Манасков, речиси поголе дел од нашите репрезентативци имаа кратка средба со искисниот стратег на кого му беше мило што повторно ги гледа.

Имаа кратко време за разговор, но сигурно им посака среќа против Австрија.

 

sportmedia.mk

Најчитани вести