Аца Лукас наводно се степал со девојката Николија Нина Лачевиќ во хотелска соба за време на жестока кавга.

Нина се огласила по овој повод и до детали раскажала што се случувало.

Аца и Нина наводно се гледале од јануари минатата година исклучиво во Црна Гора бидејќи на Лачевиќ и бил забранет влез во Србија.

Николија Нина Лачевиќ од Подгорица е инаку многупати осудувано лице чие име завршило на список на безбедносно интересни лица.

Припадничката на црногорските криминални собирања, тргнала на гости кај контраверзниот хрватски бизнисмен Суки, инаку познат градежен мангуп кој во српските медиуми познат по бурните врски со белгратските убавици и учесничи во реалити програми.

На Лачевиќ, влезот во Србија и е забранет поради блиски врски со луѓе од криминален клан од соседна земја.

Припадничките на т.н. женска банда, за јавноста станале кога протекла снимка на која бр*тално тепат една девојка во Црна Гора.

Актерките на снимката се осуденио за насилничко однесување на вкупно три години и два месеца поради претепување и зл*стување на две девојки.

Лачевиќ во таа пресуда е осудена на една година и два месеца...