Пеачот Миле Китиќ е претепан на настап.

Како што може да се види на снимката, дечко му се приближи за време на неговиот настап во еден угостителски објект. Во моментот се мислело дека сакал да нарача песна, меѓутоа , многу брзо Китиќ завршил на под, а на врз него неколку мажи го претепале.

Набрзо реагирало обезбедувањето на пеачот.