Видеово со Аца Лукас во главната улога е од оние - БЕЗ КОМЕНТАР!

Погледнете го, внимателно, а богами и слушнете добро, па после самите донесете одлука дали господинов заслужува публика. Страшно! Ако не и ПРЕСТРАШНО!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bond... cigare Bond (@bond_cigare_bond) on

Најчитани вести