Албанците во Македонија разочарани од нереализираните ветувања на СДСМ почнаа да ги инат своите партиски членски книшки.

Од видеото објавено на Фејсбук може да се види како извесен Суад Мемеди кој се зачленил во СДСМ на 18 февруари 2015 година ја кине членската од партијата.

Воедно до видеото стои дека нема правда нема мир со овој режим криминалци толку беше за СДС.

СДСМ на парламентарните во 2016 година на Албанците во Македонија им ветуваше се и сешто, а ќе се памети и ветувањето за 300 пилоти кои требало да се вработат од Арачиново. Три години подоцна Албанците се разочарани од нереализираните ветувања на партијата.

 

Најчитани вести