И да, убаво е како Македонци да ги посетуваме убавините во нашата земја, но кој ни е виновен, кога сами ги бркаме гостите и оние кои треба да се појават на туристичките места. Оваа зима во Маврово е „изгор скапо“, барем така може да се забележи од ценовникот што го објави Инфомакс.

И после некој ќе се праша: Зошто Банско, а не Маврово? Е поради ова!

Најчитани вести